Olipa kerran juuri koulun aloittanut pikkutyttö, joka sai itselleen itselleen Playstationin ja pelin nimeltään Spider-Man. Tuolloin hän ei vielä osannut sanaakaan englantia, joten tarina jäi vielä silloin pimentoon aika suurelta osin. Hän piti pelistä kuitenkin todella paljon, ja pääsi siinä aika pitkällekin, vaikka hän olikin aika nuori.

On vuosi 2012. Sama, hieman vanhemmaksi kasvanut tyttö menee silkasta mielenkiinnosta katsomaan uutuuselokuvan The Avengers. Ovathan supersankarit olleet aina lähellä hänen sydäntään. Hänellä ei ole juurikaan odotuksia elokuvan suhteen, sillä kyseinen supersankariryhmä ei ole hänelle kovinkaan tuttu. Hulkista ja Iron Manistä hän oli kuitenkin kuullut. Kun elokuva alkaa, tyttö ei ole uskoa silmiään. Elokuva vei hänen sydämensä täysin ja lapsuudesta asti pienenä kipinänä kytenyt rakkaus supersankareihin tuntui roihahtavan valtaviin liekkeihin. Tyttö päättää tutustua tarkemmin Marvel Studiosin tuotantoon, ja niin perässä seuraavat jo ennestään tuttu Daredevil, Ryhmä-X ja Ihmeneloset. Hän tietää olevansa tiellä, josta ei ole paluuta.

Miksi kerroin ensimmäisessä postauksessani tämän tarinan? Koska minä olen tämä kyseinen tyttö. Keräilen (erityisesti Marvel Studiosin) supersankarielokuvia sekä sarjakuvia ja tämän blogin perustin voidakseni kirjoitella rakkaasta harrastuksestani. Päätarkoituksena olisi kirjoittaa arvosteluja, mutta ehkä joskus jotain muutakin. : D

Katsotaan mihin tämä vie~